Gondolatok

Van egy fontos jelenség, amiről az iskolákban és a médiában valószínűleg szándékosan nem beszélnek!

Arról van szó, hogy az első 3 millió évében alakult ki a szervezetünk működése. Ez bele van kódolva a DNS-ünkbe. Továbbá kb.: 40-45 éves korunkig éltünk! Ezért addig szinte semmi bajunk nincs, mert a szervezetünk tudja, hogy hogyan kell működni, mert be van programozva! Utána viszont elkezdődnek a bajok!

Ez így rendben is lenne, ha az első 40 évben megtanulnánk, hogy hogyan működik a szervezetünk, mit kell vele csinálni, ha nem akarunk bajba kerülni és hogy mit nem szabad csinálnunk…

Ráadásul mindenkinek kicsit egyénien működik a szervezete! Az egyéni jellegzetességeinkkel 40 korunkra képben kellene lenni! Pontosan ismerni kellene a saját működésünket, mivel utána nekünk kell saját magunkra vigyázni! De ez nem így van!

Jelenleg az emberek többsége, az alapvető működési paramétereivel sincs tisztában, pl.: nem tudja hogy hol van a lépe, és hogy mit csinál, vagy épp a mája, és a veséje hogyan működik… De tanulni soha nincs késő….

Persze nem kötelező a második 40 évet, szenvedés, fájdalom, és félelem mentesen leélni. Sőt leélni kötelező! Áthidaló megoldásként ott a reinkarnáció! Mindenki szabadon dönthet önmagáról!

De a legalapvetőbb a folyadék fogyasztás: Ami úgy szól, hogy mindenkinek a testsúlyától függően, 25 kg-ként 1 liter folyadékot kell naponta meginni! Vagyis 75 kg-os embernek, napi 3 liter folyadék fogyasztása orvosilag kötelező!!! ( nem alkoholos… )

Ennek hiányában senki ne is számítson tartós gyógyulásra!!!